Kazdağlarında Eşsiz Doğa Tatili

Kış aylarında “dağ” deyince herkesin aklına “kayağa gitmek” geliyor. Bu sefer size kış sporları için değil dinlenmeniz, sessizlik ve doğanın içerisinde yenilenmeniz için her mevsime uygun önerilerimiz var.

Alp dağlarından sonra dünyanın en yüksek oksijen oranına sahip, yer kürenin ilk güzellik yarışmasına tanıklık etmiş, yemyeşil bir doğa, uçsuz bucaksız bir mavilikte Kazdağları her mevsim deneyimlenmeye değer eşsiz bir yaşayan efsane.

Erguvanlı Ev 
 

 Kazdağları’nın eteklerinde zeytin ağaçları ve deniz manzarası eşliğinde olan Erguvanlı Ev az sayıda insanla, doğanın içinde sakin bir tatil geçirmek, doğa yürüyüşleri yapmak, çevrenin tarihi ve turistik yerlerini görmek ve denizden yaralanmak isteyenler için ideal bir mekan diyebiliriz. baharda bülbül sesleri, yazın cırcır böcekleri, sonbaharda sesslik eşliğinde sundukları yemekleri yerken şehir enerjisinden tamamen arındığınızı hissedeceksiniz.

web: http://www.kucukoteller.com.tr/erguvanli-ev

Çetmihan Otel

 Çam ormanlarına, körfezin sabah güneşine bakan son derece konforlu odaları, içtenliği, şıklığı ve otantikliği bir araya getiren iç ve dış dekorasyonu ile Kazdağları’nın eteklerinde size konforlu, keyifli bir konaklama sağlıyor. Eşsiz dekor, sanat kokan odalar…güleryüzlü personel, nitelikli ve lezzetli mutfak!Müessese ortağı -sanatcı /şair beyefendinin zarif tavrı karşısında kendinizi huzur dolu bir yerde hissedeceksiniz.

web: http://www.kucukoteller.com.tr/cetmihan-otel

Kısık Konağı

 Avluda geceleri, etrafında sıcak şarap yudumlayabileceğiniz “ateş kuyusu”. Gün batımının ya da ay doğuşunun keyfini çıkarabileceğiniz manzara terası ile Kısık Konağı her detayda konuklarının keyifli zaman geçirmeleri için planlandı. Kısık konağının mutfağında yemekler üzerine araştırma ve geliştirme yapılıyor. Kimi zaman yerel malzemelerle hazırlanan uluslararası lezzetler, kimi zaman unutulmaya yüz tutmuş yüzyıllık tarifler süslüyor menüleri. Gitmişken unutulan ege içeceği “somata” yı da denemeyi unutmayın.

web: http://www.kucukoteller.com.tr/kisik-konagi

Hünnaphan

 Geleneksel tarzda dekore edilen odalardaki pencerelerden görünen Kazdağları ve Edremit Körfezi’nin manzarasına doyum olmuyor. Doğa yürüyüşleri, at gezileri gittiğinizde yapmanızı tavsiye ettiğimiz doğa aktivitelerinden. İsteğe bağlı yörenin mitolojik yerlerine ASSOS, TROYA, SARIKIZ günlük turlar da alabiliyorsunuz.

web: http://www.kucukoteller.com.tr/hunnaphan