MARTI HEMITHEA HOTEL’E ULUSLARARASI MÜKEMMELLİK ÖDÜLÜ

MARTI HEMITHEA HOTEL’E ULUSLARARASI MÜKEMMELLİK ÖDÜLÜ

Akdeniz ve Ege’nin birleştiği, ülkemizin en güzel koylarından Hisarönü’nde, çam ağaçlarıyla çevrili muhteşem bir doğa içinde yer alan Martı Hemithea Hotel, seyahat sitesi Booking.com’un konuk değerlendirmeleri sonucunda Mükemmellik Ödülü’ne layık görüldü.

Mitolojik zamanda, çevresindeki insanlara sağlık ve güzellik verip, hayatlarını uzattığı bilinen Tanrıça Hemithea'nın evi; büyüleyici Hisarönü Körfezi'nde bulunan Martı Hemithea Hotel, Dünya’nın lider otel rezervasyon sitelerinden Booking.com’un 2014 Konuk Değerlendirmeleri’nde aldığı oylar ile en yüksek puanı elde ederek Mükemmellik Ödülü’nün sahibi oldu. American Academy of Hospitaly Sciences (Amerikan Hizmet Bilimleri Akademisi) tarafından Uluslararası 5 Yıldızlı Elmas Ödülü’nün (International Five Star Diamond Award) sahibi olmanın gururunu yaşayan Martı Hemithea Hotel; başarısını ve kaliteli hizmetini aldığı bu yeni ödülle bir kez daha taçlandırmış oldu.

Lüks, Doğa ve Estetiğin En Doğru Adresi Mavi ve yeşilin en güzel buluşma noktası Hisarönü’nde lüksü ve konforu bir arada sunan, her biri manzaralı, kimi asma katlı, kimi içerisinde kimi terasında jakuzili; bir kısmının içinde ise kurnalı hamamı bulunan toplam 30 oda ve suitten oluşan Martı Hemithea Hotel, konuklarına alışılmışın ötesinde bir hizmet sunuyor. Mistik atmosferi ve en son teknoloji ile donatılmış 250 m² alan üzerine kurulu SPA ve masaj salonlarında deneyimli uzmanlar tarafından uygulanan masaj, cilt ve vücut bakımlarıyla konuklarının kendilerini yenilemelerine yardımcı olurken geleneksel Türk hamamının rahat ve hijyenik ortamında da keyifli vakit geçirmelerini sağlıyor. Akdeniz ve Dünya mutfağının eşsiz lezzetlerinin bulunduğu Club Mistral & Bar, yöresel lezzetlerden oluşan muhteşem kahvaltı servisi ve gün boyu snack servisinin verildiği Lobby Lounge & Terrace, tadına doyum olmayan ev yapımı ekmekler, kekler ve kruvasanların bulunduğu Patisserie ve yılın dört mevsimi hizmet veren Yacht Club & Bar’da konuklarına yıl boyu lezzet şöleni yaşatıyor.

Martı Hemithea Hotel Hakkında: 2012 yılında Space Architects& Designers’ın kurucusu Yüksek Mimar Kaan Çetinkaya imzasıyla Martı Hemithea Hotel tamamı deniz manzaralı ve birbirinden farklı 30 süiti ile iki yıldır hizmet sunuyor. Yüzme havuzları, masaj ve güzellik bakımları sunan SPA hizmeti, Türk hamamı, sauna, buhar odası, hidro masaj, Akdeniz ve dünya mutfağı ile Club Mistral Restaurant & Bar, Lobby Lounge & Terrace kahvaltı servisi, Yacht Club su sporları, dalış, günlük tekne turları ve plaj bulunmaktadır. Doğayı lüksle buluşturan Martı Hemithea Hotel yılın dört mevsimi hizmete hazırdır. Sadece 17 mil uzaklıkta keşfedilmeyi bekleyen yunan adası Symi, Hisarönü, Datça gibi zengin bir çevresi olan otel, aynı zamanda Martı Marina & Yacth Club’ına de ev sahipliği yapıyor. Yelken dersleri, Scuba Diving dersleri alabileceğiniz ve daha pek çok spor aktivitesinde bulunabileceğiniz Martı Marina & Yacht Club, hem konumu hem de sunduğu pek çok hizmetle denizcilerin tüm ihtiyaçlarına cevap vermektedir.

Telefon 1 : +90 (252) 487 1055 
Web Adresi : www.kucukoteller.com.tr/marti-hemithea
Adres : Martı Marina & Yacht Club, Orhaniye Köyü Keçibükü Mevkii 48700 Marmaris - Muğla

Denize Mesafe : 0 km. 
Havaalanına Mesafe : 130 km.