Ocak Ayı - Editörün Önerileri

Bu ay Editör'ün Önerileri kısmında Türkiye'nin farklı destinasyonlarından seçmiş olduğumuz bölgeleri ve en güzel küçük otellerinden bazılarını sizlerle paylaşmak isteriz.

1- Neden Alaçatı?

Romantik Kaçamak, Şehirden Kaçış, Gurme Destinasyonu, Şirin Butik'lerinden alışveriş için.

Alaçatı'da Nerede kalmalı?

Cumbalı Konak Otel ( http://www.kucukoteller.com.tr/cumbali-konak ) ve Asma Han Hotel'de ( http://www.kucukoteller.com.tr/asma-han-otel ) konaklamanın verdiği iç huzur ve Alaçatı'nın eşsiz güzellikleri birleşince ortaya unutulmaz bir tatil çıkması kaçınılmaz!

2- Neden Kazdağları?

Bozulmamış Kuzey Ege köyleri "Adatepe", "Tahta Kuşlar" ve "Yeşilyurt"ta soluklanmak, GDO'suz beslenmek, hayata kaldığın yerden devam edebilmek için. Romantik Kaçamak, Şehirden Kaçış, Tasarım ve Hip bir otelde konaklama, Doğayla başbaşa kalmak için ideal.

Kazdağları'nda Nerede kalmalı?

Olive Odore Palace ( http://www.kucukoteller.com.tr/olive-odore-palace ) . Kış aylarında populer olan otelde, çıtır çıtır yanan şöminesinden taze yapılmış ekmeğine kadar her şey kusursuz. Eşyalar çok ozenli: Kadife koltuklar, ahşap güzel masalar, çini karolarla tatlı bir Ege havası hakim. Fiyatı bizce uygun. İki kişi yarım pansiyon 250 TL

3- Neden Marmaris Selimiye?

Ege'nin en güzel korunmuş sahillerinden birine sahip. göl gibi denizi, tepesindeki enfes manzarası, leziz mezeli balıkçıları ve sakin köy havasıyla Selimiye keşfedilmesi gereken bir yer.

Selimiye'de Nerede Kalmalı?

Luna Begonvil Taş Evler  ( http://www.kucukoteller.com.tr/lunabegonvil-tas-evler ) huzur ve keyif düşkünlerini bekliyor. Otel’den ayrılırken kendinizi tamamen yenilenmiş hissedeceğinizi söyleyebiliriz.

4- Neden Kapadokya Uçhisar?

Kapadokya’nın üzerinde cross-golf oynanabilen tek Unesco alanı olduğunu, Kapadokya’da 30 tane antik yeraltı şehri var ve yaklaşık 100.000 kişiyi saklayabilecek kapasiteye sahip olduğunu, Dünya üzerinde en çok mağara kilisesine sahip bölgesi olduğunu biliyor muydunuz?

Uçhisar'da Nerede Kalmalı? Museum Hotel, ( http://www.kucukoteller.com.tr/museum-hotel ) panoramik manzaralı Kapadokya mimarisini enfes yansıtan bir kompleks. Otelin trekking yapabileceğiniz Güvercinlik vadisine yakın oluşu, Otelin bahçesi veya terasından gökyüzünü kaplayan rengarenk balonları izleme olanağı oluşu ve Günbatımında kayaların aldığı kırmızı rengi görmek için kalmalısınız.

5- Neden Sultanahmet?

Sultanahmet’in Istanbul’un en tarihi ve turistik bölgesi olduğunu hepimiz biliyoruz. Sultanahmet Camii, Topkapı Sarayı, Ayasofya, Türk ve İslam Eserleri Müzesi, Yerebatan Sarnıcı ve Kapalıçarşı gibi Istanbul’un tarihi ve turistik alanlarını doyasıya gezmek için mutlaka bir haftasonunuzu buraya ayırın.

Sultanahmet'te Nerede Kalmalı?

Eresin Crown Hotel, (http://www.kucukoteller.com.tr/eresin-crown-hotel ) Tarihi yarımadanın kalbinde, klasik ve moderni birleştiren konseptiyle, sıcacık atmosferiyle ve muhteşem yarımada ve İstanbul manzaralı teras restoranıyla mutlaka bir gecenizi geçirmeniz gereken bir otel.