Yol Üzerinde Nerede Ne Yenir?

Yol Üzerinde Nerede Ne Yenir?

Yaz tatili geldi çattı, herkeste bir tatil telaşı ve yolculuk öncesi heyecan. Yolculuk öncesi de ilk aklımıza gelen; "nerede mola versek ve nerede yemek yesek" soruları olur genellikle. Bu soruya verilen ilk cevap da; "Kamyoncuların durduğu yerlerde en güzel yemekler olur!" şeklindedir genellikle.

Ancak bir çok kişi yolculuk esnasında molalarını daha önceden bildiği büyük dinlenme tesislerinde vermekte. Aralarda yer alan, çevre düzenlemesi ve fiziksel görünümü çok iyi olmayan ama müthiş lezzetler sunan bir çok dinlenme tesisini gözden kaçırmakta ve oradaki lezzetlerden mahrum kalmakta :) Bu tesislerin de incelenip tanıtılmasına ciddi anlamda ihtiyaç var.

Bu durumdan esinlenerek kurulmuş bir site var ve yol üstü lezzet duraklarının haritasını çıkarmayı kendine misyon edinmiş; kamyoncununyeri.com. Hedefi yol üzerinde nerede ne yeniri tespit etmek, özellikle kamyoncuların durdukları lezzet duraklarını kayıt altına almak ve yolculuk öncesi bir rehber çıkarmak. Daha 2 yıldır yayında olan bir site olmasına rağmen çok iyi işler yapmış durumda.

Seyehat ettikleri yol güzergahında yer alan tesislerde durarak yemekleri tatmakta ve keşfettikleri lezzetleri paylaşmakta. Ayrıca uğradıkları şehirlerdeki yerel lezzetleri de kayıt altına almaya çalışmaktalar.

Ayrıca sizlerden gelecek gurme yazılarını ve önerileri de yayınlamaktalar. Yolculuk öncesi mutlaka ziyaret edilmesi gereken bir site. Ziyaret etmenizi şiddetle öneriyorum.

Linkteki başvuru formunu kullanarak sizlerde gezi ve gurme yazılarınızı kamyocununyeri.com'da yayınlayabilirsiniz;

kamyoncununyeri.com/karin-tokluguna-calisacak-gezgin-ve-gurmeler-araniyor